Przystawki
Sałatki
Pizza
✓Do produkcji naszej pizzy używamy jednej z najlepszych mąk pochodzącej z Włoch CAPUTO ‘’00” TIPO, a ciasto przed wyrabianiem,
jest poddawane długiemu procesowi dojrzewania, co czyni ją lekką i chrupiącą
✓ Pizze produkujemy w rozmiarze 32cm
✓ Do każdej z naszych ‘picek’ podajemy oliwy smakowe
✓ Pizza neapolitańska charakteryzuje się wyrośniętymi, chrupiącymi bokami grubości ok. 1-2 cm, który okala cienki środek pizzy, o grubości ciasta nie przekraczającej 3-4 mm. Brzeg mocno przypieczony lecz brzegi mimo tego pozostają sprężyste
jest poddawane długiemu procesowi dojrzewania, co czyni ją lekką i chrupiącą
✓ Pizze produkujemy w rozmiarze 32cm
✓ Do każdej z naszych ‘picek’ podajemy oliwy smakowe
✓ Pizza neapolitańska charakteryzuje się wyrośniętymi, chrupiącymi bokami grubości ok. 1-2 cm, który okala cienki środek pizzy, o grubości ciasta nie przekraczającej 3-4 mm. Brzeg mocno przypieczony lecz brzegi mimo tego pozostają sprężyste
Makarony
Desery
Napoje
Dodatki
-
sos pomidorowy 100ml
-
oliwa czosnkowa
-
oliwa klasyczna
-
oliwa chilli